Navigation bar

7. heinäkuuta 2015

Malta part 1

Kauhea kun aika rientää nopeasti, nyt sitä olisi tasan viikko Suomessa oltu tai no Virossakin kerkesin käymään, ensimmäiset päivät saatiinkin nauttia auringosta, ja nämä loput onkin olleet hiukan huonompia. Toisaalta musta on ihan kiva välillä olla vähän viileemmässäkin, mutta silti se lämpö on aina vain yhtä ihanaa! Maltan matkasta on tulossa ainakin muutamia postauksia vielä lisää tänne blogin puolelle, sillä kuvia ja juttuja riittää kyllä kerrottavana!

DSC_0461

Meno matka Maltalle oli todella pitkä ja puuduttava, oltiin Frankfurtin kentällä seitsemän tuntia. Voin sanoa, että silloin mua jännitti niin paljon, että millainen tästä matkasta tulee - onko hotelli millainen, saadaanko millaiset kämppikset, onko koulu ihan kamalaa tai oonko edes Heitsun kanssa samassa ryhmässä, kuinkakohan ruskea mä olen matkan jälkeen ja kaikkea mahdollista! Frankfurtissa tutustuin jo ensimmäisiin ryhmäläisiin erilaisten tutustumisleikkien kautta, mikä oli silloin typerää, mutta nyt kun miettii niin oli ihana ryhmäytyä juurikin tuolla tutulla tavalla! Maltalle päästyä tutustuin vielä kaikkiin loppuihinkin omiin ryhmäläisiini, ja sieltä löytyi todella monta ihanaa kaveria, ikinä ei kyllä tullut tylsää!

Ensimmäiset päivät oli ehkä kaikista hankalimpia, joka päivä menoa joka kellon aikaan ja osa niistäkin aktiviteeteistä oli kyllä hiukan rasittavia, loppuajasta niistäkin tuli kultaakin kalliimpia muistoja ja ihan parhaita hetkiä, esimerkiksi alkuun discot oli mun mielestä melko tylsiä, loppuajasta niistäkin tuli todella odotettuja hetkiä! EF Arena oli ainoa kunnon liikunta aktiviteetti, sillä tuolla liikuttiin ihan hulluna kokoajan muutenkin. Ensimmäisen EF Arenan meidän ryhmä voitti, seuraavissa ei saatu koskaan voittajia selville :-D

IMG_1638efarenamuokattu

Paikkana Malta on mun makuun niin kotoisa - se on todella pieni paikka, ja näin pikku kylässä eläneenä tuo tuntui kuin toiselta kodilta! Maltalta sai ainakin mun makuun hyvää ruokaa ja ruuan hinta oli niin paljon halvempaa kuin Suomessa. Maltan julkisen liikenteenkin oppi todella nopsaa, ja mun mielestä tuolla ei edes taxilla liikkuminen kannata, sillä aikuisen päivälippu maksoi vain 1,50€ ja sillä sai kulkea niin paljon kuin halusi! Ainoa mikä alkuun oli hankalaa, niin liikenne, sillä siellä ajetaan juuri päinvastaisilla puolilla kuin Suomessa. Kaikenkaikkiaan mun mielestä Malta vaikutti juuri sellaiselta paikalta, josta voisin hyvinkin löytää itseni uudelleen - ellen jopa joskus oman kesäasunnon kanssa!

DSC_0065muokattu

Ensimmäisellä viikolla kerettiin käydä myös Maltan pääkaupungissa Vallettassa, jossa oli ihan järkyttävä määrä ihmisiä, mä en voi vieläkään käsittää tota.. Tuolla sait kokoajan väistää jotain, eikä eteenpäin meneminen ollut mitään kovin nopeaa. Kuitenkin melkein keskustasta meidän paikallinen liideri osasi näyttää meille todella rauhallisen puistoalueen, jossa ei ollut lähes ollenkaan ihmisiä. Tuolta löytyi myös ihana pieni kahvila, josta haettiinkin juotavaa.

DSC_0009muokattu

DSC_0034muokattu

Reissun kaksi koho kohtaa, jotka varmasti jäi mun mieleen ikuisiksi ajoiksi oli Cominon sekä Gozon retket. Mulla on tuolta Azure Windowilta ihan järkyttävä määrä kuvia, mutta mä en voi vieläkään uskoa tota paikkaa todeksi! Toi on niin älyttömän siisti paikka, ja jos Maltalle lähtee, niin suosittelen kyllä tekemään päiväretken Gozoon ja siellä suunnata napansa kohti tuota paikkaa! Olisin viihtynyt tuolla aivan varmasti pitempäänkin ja sinänsä harmittaa, kun ei nähty paikkaa auringonlaskun aikaan.

DSC_0290muokattu

Loppuun tahtoisin vielä kysyä teiltä, onko teillä ideoita millaisia postauksia toteuttaisin liittyen tuohon matkaan? Haluatteko esimerkiksi postauksen puhelinkuvista tai vaikkapa ostospostausta?

6 kommenttia:

  1. Toi on just hyvä ku kerrot tollei tarkasti millast siel on ollu ja mitä ootte tehny! Voisit ainaki toisen postauksen tehä samaan mallii mut sit ostospostaus ois kans iha huippu! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia taas jälleen sulle ihana! <3 Täytyy toteuttaa vielä toinen melko samaanmalliin oleva postaus ja ostospostaus, kerta niistä tykätään :)

      Poista
  2. Oi ihanan kuulosta! Itekki oon maltalla ollu ja se paikka on vaan niin sympaattinen!


    http://thesehighlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi matka oli kyllä niin onnistunut kun olla ja voi! :) Mäkin kyllä tykkäsin paikasta ihan hirmuisesti, se oli jotenkin niin kodikas ja ihana <3

      Poista
  3. Upeita maisemakuvia, niitä tahtoo tämä täti-ihminen lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia taas! :) Mulle kelpais ihan suoraan noi maisemat takasin, tää Suomen sää ei näytä yhtään niin hyvältä ;)

      Poista