Navigation bar

10. syyskuuta 2015

Takaisin kotona! ♥

Ollaan palattu Jaakon kanssa jo muutama päivä takaperin takaisin Suomeen! Tää tyttö ei voi kyllä kun vain ikävöidä sitä lämpöä ja herkullisempaakin herkullisempia ruokia sekä sitä kreikkalaista kulttuuria, jossa kaikki ovat ystävällisiä ja huomioon ottavia! Kosin saari oli kyllä mun mielestä ihan hirmun kiva paikka, vähän niinkuin Kreikan muutkin saaret. Niihin on ainakin omasta mielestä aina yhtä turvallisen tuntuista mennä, eikä siellä kamalasti tarvinnut iltasellakaan pelätä, että sut varastettaisiin. Tuo jos mikä on ainakin mulle aikalailla yksi tärkeimmistä matkustuskohteen kriteereistä.

DSC_0415blogi

DSC_0248blogi

DSC_0328blogi

Meidän matka sujui ihan hirmu hyvin, tehtiin kaikkea mitä kumpikin halusi yhdessä, sekä käytiin mun haluamalla kolmen saaren "risteilyllä" ja Jaakon tahtomassa vanhassa linnassa. Pakko kyllä myöntää, että lähden ihan mieluusti uudelleenkin Jaakon kanssa matkoille, mieluummin viettäisin kuitenkin muutaman lisäviikon enemmän aikaa, haha :-D Tuolta matkalta sain jälleen kerran napattua monia omasta mielestä ihania kuvia sekä tällä kertaa myös paljon videopätkiä, eli lähiaikoina teille on tulossa tänne blogin puolelle myös videomateriaalia kyseiseltä reissulta.

DSC_0240m

DSC_0416blogi

DSC_0336blogi

Miltäs Kos näyttää paikkana näin ensimmäisten tunnelmakuvien kautta? Vielä alkusanoja toistellen, itse ainakin pidin tuosta paikasta ihan hulluna! Palailen viikonlopun aikana jälleen tänne blogiin ja tulossa on monia erilaisia postauksia, joten see you soon!

10 kommenttia:

  1. Woou ihania kuvia! ❤ niin ihanan tunnelmallisii ja värikkäitä! *sydänsilmäemoji* lisää postauksia ootellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää kiios ihan super paljon sulle ihana! ❤️ Täytyy alkaa tekee taas vähän tiuhempaan tahtiin näit, ku kuviaki löytyy vaik millä mitalla :-)

      Poista
  2. ihana blogi ja uuu mitä kuvia!<3 liityin lukijaks!

    http://kissojajayksisarvisia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitoksia sulle tosi paljon! ❤️ Tervetuloa lukemaan blogiani :-)

      Poista
  3. Oi ihania kuvia! Voi mäki haluun jonnekki lämpimään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihan hirmuisesti! Mullaki kamala matkakuume jälleen kerran, vaikka just palailtiin tuolta reissusta, haha :D

      Poista
  4. Oi näyttääpä ihanalta, tosi hienoja kuvia! :) Ite oon lähössä torstaina perheen kanssa Rodokselle, ihanaa päästä hetkeksi täältä kylmästä pois ja jos kesän ensimmäiset rusketuksetkin sais samalla.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisesti, tykkäsin kyllä ite tuosta Kosista! :) Ja voi vitsit, mä voisin lähteä vaikka heti nappaamaan itelleni tulevaa syksyä varten vielä vähän väriä ja tottakai nauttimaan hyvästä ruuasta ja kaikesta :-D Mutta mielettömän hyvää matkaa teille ja pitäkäähän kivaa siellä :)

      Poista