Navigation bar

15. huhtikuuta 2016

Viikon positiivisia

miramarian-camelcoat-outfit-spring-5

miramarian-camelcoat-outfit-spring-3

miramarian-camelcoat-outfit-spring-2

miramarian-camelcoat-outfit-spring-6
Jacket - Gina Tricot / Pants - Vero Moda / Shoes - Nike / Scarf - H&M / Shirt - Cubus
Bag - Michael Kors / Watch - Daniel Wellington

Ulkona paistaa aurinko ja koulusta on ollut nyt viikko aikalailla vapaata - toisin sanoen olen saanut levätä tulevia koitoksia varten, aamulla on saanut herätä valoisassa makuuhuoneessa auringonpaisteeseen, asukuvia on saatu ottaa myöskin kauniissa ilmassa, kerkesin myös hankkimaan Jaakon kanssa uudelle salille jäsenyydet ja kotiinkin ollaan saatu hankittua pienempiä juttuja, kuten parvekkeelle uusi ihana pöytä. Mun viikko on kulunut siis aika leppoisissa meiningeissä ja nyt onkin akut ladattu täyteen viikonlopun työputkea varten! Kuinka teidän viikko on mennyt? Pakko vielä loppuun kiittää teiltä saaduista kommenteista, ihan huikeaa lukea kaikkia piristäviä kommentteja, ootte ihania! ❤

30 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu! Ihanassa auringonvalossa otetut kuvat ja oikein vaikutat hehkuvan näissä kuvissa ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaude, kiitoksia hurjasti Emmi! ❤️ Auringonvalossa otetut asukuvat näyttää kyllä munkin mielestä aina parhailta! :-D

      Poista
  2. Oi, ihana asu!! Varsinkin takki ja housut ovat omaan silmääni tosi kivoja. :)

    tiianoora.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihan hurjan paljon! :) Positiivisia kommentteja on aina ihana saada ❤️

      Poista
  3. Ihana asu ♥ Muistan että katselin itsekin Gina Tricotissa tota samaa takkia sillon kun niitä oli myynnissä ja vähän harmittaa, etten ostanut. Se näyttää tosi kivalta sun päällä!

    http://jasminkauppila.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! ❤️ Mäkin harkitsin tuota ja olihan se takki sitten pakko kotiuttaa, enkä oo kyllä yhtään päivää katunut! Toivottavasti säkin löytäisit joku päivä vielä samantapaisen! :-)

      Poista
  4. Ihana asu, nuo housut ovat varsinkin minun mieleeni. Niin yksinkertaiset, mutta kuitenkin niissä on sitä jotain ;)
    http://sanjaamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hurjasti! ❤️ Munkin mielestä ne on mainitsemastasi syystä just niin kivat, alkuun vähän vierastin niitä, mutta nyt ne löytyykin jo viikoittain melkeimpä jalasta!

      Poista
  5. Ihanan positiivinen postaus & kaunis asu!! Varsinkin noi housut on kivat :) Kivaa viikonloppua sulle, toivottavasti ehdit rentoutuakin töiden lomassa :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kiia! ❤️ Viikonloppu on kiireinen, mutta kiireiden ohessakin olen onneksi kerinnyt vähän rentoutumaankin, ihanaa viikonloppua sinnekkin :)

      Poista
  6. Ihanan keväinen asu! :) Mullakin tämä kulunut viikko on tuntunut melkein lomalta näin koeviikon jälkeen... :D

    http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, keväisin on kyllä aina niin ihanaa pukeutua! ❤️ Ihanaa kuulla, että sullakin on ollut lähes yhtä rento viiko kuin mulla!

      Poista
  7. Aivan ihana asu! Nuo pöksyt ovat komeat! Ja munkin viikko on mennyt suhteellisen rennosti, mutta kyllä viikonloppu tekee terää. :)

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tykkäät housuista! Mä ihan yhtäkkiä hurahdin tuollaisiin, ja nyt ne käväiseekin jalassa lähes joka viikko :-D toivottavasti viikonloppu teki terää sulle ja sait nautittua! ❤️

      Poista
  8. Hei vitsit mikä asu!♥ Mullakin on Vero Modan nahkapökät käytössä, ja ne ovat kyllä rakkautta♥ Myös toi takki näyttää ihanalta :)

    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veromodan nahkapöksyt on kyllä ihan huiput, niin rennot mutta siistit! ❤️ Kiitoksia kommentistasi!

      Poista
  9. Ei vitsi, olet ihana ja upeat pöksyt!♥

    http://sanniijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Munki mielestä tää asu on ihana, varsinki toi laukku! Muutenki tän postauksen tunnelma oli ihanan rento ja hyväntuulinen :)

    http://venla-cecilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, näin positiivista palautetta on ihanaa saada! ❤️

      Poista
  11. Tosi keväinen asu ja vaikka tyyliltään omaani verrattuna erilainen, niin kuitenkin nuo "nahkaiset" housut olisi aika buenot! Tuli sellainen piristävä olo (vaikka kello onkin jo 1.00) ja sun blogiin aina muutenkin välillä eksyn lueskelemaan (:

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ihanasta kommentista! ❤️ Ihanaa, että löydät tiesi tänne blogiin välillä, toivottavasti tykkäät jatkossakin! :) Noi nahkahousut on kyllä ihanat, ei niin omaa tyyliäni, mutta ainakin kiva arkinenkin piristys!

      Poista
  12. Voi miten nätti asukokonaisuus, tykkään tosi paljon väreistä ja etenkin tuosta laukusta <3 Ihana postaus, positiiviset kirjoitukset on aina huippua luettavaa, tulee itsekin hyvälle tuulelle :) Arjen pienet ilot on kyllä just niitä, joista pitäisi itsekin osata ja muistaa nauttia ja hehkuttaa yhä enemmän. Mulla on ollut tosi kivoja ja rutiinista poikkeavia työpäiviä tällä viikolla, on tullut testailtua pikkusiskon lakkiaisten ja miehen valmistujaisten tuplajuhlien ruokia, mm. savuporopiirakkaa ja lohinapposia, oon kokeillut kahvakuulailua ja bongasin perjantaina töistä tullessa torilta varman saapuvan kesän merkin: jätskikioskin! Hymy nousi korviin jo pelkästään miettiessä kesän ekan jätskitötterön makuvaihtoehtoja :D Ihanaa viikonloppua sulle! :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waude, tämä kommentti kyllä veti sanattomaksi! :') ❤️ Kiitoksia ensin ihan hurjasti kommentistasi! On myös huippua kuulla, että sullakin on ollut noin ihana viikko takana, kesän ekat jätskit on aina parhautta sekä normaalista poikkeavat työpäivät :)

      Poista
  13. Sulla on nuo munkin lempparihousut jalassa! :) Onko teillä ihan vieressä sali? En ole sielläpäin paljoa liikkunut, niin en oikein tiedä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pääs samantien munkin lempparihousuiks! Ja meillä on sali ehkä max kilsan päässä, eli ei todellakaan paha matka! :)

      Poista
  14. Ihana asu ja kiva positiivinen postaus! :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista